20 Nisan 2008 Pazar

anneeee okula gitmek istemiyorum diye zırıl zırıl ağlayasım çatlayıp patlayasım var. hep hafta sonu olsun diye mızmızlanasım var sonra. öle yoğun olsun ki bu cumartesi pazarlarım başka bi bok düşünmeye fırsatım kalmasın. hoplayalım, zıplayalım, dans edelim, öğrenelim öğretelim, 1.likleri kutlayalım... gitmiyim oraya sıkılıyorum yaa anneee ateşim çıktıı gitmiicem ben bugün okulaaa.....

14 Nisan 2008 Pazartesi

alışveriş merkezinin üst katından el ele tutuşmuş boşluğa doğru bakarken kız "elimi hiç bırakma olur mu" dedi.

o da " bugüne kadar ne zaman bıraktığımı gördün ki" diye cevap verdi. kendinden öyle emindi ki.

bıraktı.

dolmuş

"en büyük tepki, tepkisizliktir" derken ne dediğinin kendisiyle ne kadar çeliştiğinin farkında mıydı acaba. sanmam. çünkü olaylara en büyük ve abartılı sitkom oyuncuları gibi tepkiler veren sendin be güzelim. gereksiz tepkiler kendini ciddi bi bok sanmalar. olgunum ben aynı zamanda dolgunum dercesine büyük hareketler büyük olduğunu sandığın cümleler kurmalar. sürekli üstünde şu dalga geçtiğin dilinden düşürmediğin liseli ergen kız bunalımları ve hatta bir depresyon hırkası var peki bunun farkında mısın ? bunuda sanmam. çünkü sana kalsa dünyadaki en yalnız(!) en şanssız en mutsuz en bahtsız bedevi sensin. ve çevrendeki kimsenin sorunları(?) seninkinden büyük ve daha mühim olamaz ki zaten çevrendeki herkes salak di mi ?
ha bidee "heyoooo ben neşeli kızım garip kızım her ortamda çok pis içerim bünyem sağlam sarhoş olmam etrafa neşe saçar insanları kendime hayran bırakırım" hallerin vardı di mi bebişim unutmuşuz bak onları. halbuki her fırsatta göstermeye çalıştığın hallerin bu senin, peki bunun farkında mısın ? başkalarının yanında garip bi tavır takınmalar en garibinden bi cool (ne demekse artık) takınmalar. sonra büyük beylik laflar söylediğini sanarak cümleni kurup sigarandan bi nefes alıp arkana yaslanmalar. oofffff ne yılan geliyosun bazen gözüme var yaa !
herşeyi bilir etrafta olan bitenin, dönen dolapların hepsinden haberin olur senin, farkındasındır sen hep. ne kolay di mi milletin arkasından atıp tutmak sonrada yüzlerine dedikodusunu yaptığın insanların yanında hiç utanmadan gülmek. ama sana kalsa bu yaptığın çok güzel bi hayatı idare etme taktiği.
çok var daha ama benim sabrım yok aslında o da çok var ama neyse şimdi bunada gerek yok.
tamamen gereksiz bişey işte.
farzet ki dolmuşum bu gece...

falan filan...