23 Kasım 2009 Pazartesi

sonkiüçdört


"ben seni öyle sevdim.

böyle mi sevdim?"

"plus"larımı alan kadın

bu kadında bi gariplik olduğunu ben anlamıştım. vallada billada anlamıştım. aferin kız bana. meğer hatun 2. kocayı almış. tam bilmiyorum tabi sayıyı. 3 olur 4 olur 5 olur 7 ye kadar yolu var bunun. ya bi insanın enerjisi bu kadar mı düşük olur. bi insan etrafına bu kadar mı negatif enerji sıçratır.
deli bu deli.
mıy mıy mıy ağzının içinde konuşuyo bide bi bok anlaşılmıyo dediğinden. vurcan ağzına tersli düzlü bundan sonra tüm dediklerini pöykürerek söyletcen.

bir gün yolda giderken....

en çok beni severmiş o
beni aramış gözleri giderken
........
*her seferinde inanmaya doymadığım.

20 Kasım 2009 Cuma

donnakaran

abilerim ablalarım,
mertlik* bozulmuş diyorum daha da bişey demiyorum.


(*çok gizli şeyler demeye çalıştım ben burda)

16 Kasım 2009 Pazartesi

buda mı gol değil

tanıdığım bi kız var. çok sevdiklerimden. bi de çok sevdiğim ilişkisi varDI. bitmiş. bitirmiş oğlan. "hepsi aynı bunların" klişesini hikayenin sonuna ya da başına yapıştıracağımız şekilde hemde. neden orjinal olmazki üzüntüler. neden bir diğerinin hikayesine ya da geçmişteki bir diğer hikayeye benzer. her aşk hikayesi de bir shakespeare oyunundan arak değil midir zaten. orjinal hali kuşbakışından gördüğümüzdür tabi. her hikayenin vardır bi detayı, özeli, kendine haslığı.
kız yazmış an ve an olayın akışını bi yerlere. hissetmiş. üzülmüş. ağlamış. hissettim. okudum. üzüldüm. ağladım. arayıp olanca rahatlığımla gevşek gevşek "boşver lan hepsi aynı" demeyi isterdim. en azından diyicek iki kelimem olurdu. ama yok cümle kurcak kelimelerim köşe bucaktı o an. sinirim de tavan. haa tabi akla gelenlerde küfürdü daha çok. ama az biraz saçmalayacak taraflarım hala bişeyler diyebiliyodu.
- boşver şimdi sen ders çalış tamam mı.



*ahh oğlan kafana zıçıyım senin.

8 Kasım 2009 Pazar

disko kralı iyi iyi

hay allah bak buraya bişeyler yazmak için açtım seni kalmışsın öyle. kim bilir neler yazıcaktım. merak ettim şimdi ha.
tüh yaa.

7 Kasım 2009 Cumartesi

nankörlük bayrağı ağır geldiyse bana ver

hımmm şimdi sana laflar hazırladım ben. neyse yaa uyumam gerekiyo şimdi. rüyama gel orda konuşalım burda uğraştırma beni. ağır konuşucam haberin olsun çocuk. hadi bekliyorum gel bi 15-20 dakikaya.

3 Kasım 2009 Salı

selam eder hafızandan öperem

bu sefer unutma olur mu? böyle şaşırtmacıklı güldürükcülü bişeyler yap. mutlanıyım ama umutlanmıyım.